Şehit Polis Anıl Kaan Aybek Ortaokulu


Vizyon: Okuyan, Araştıran, akla ve bilime inanan, üreten ve üretmekten zevk alan, önce kendine sonra tüm insanlığa saygı duyan, çevresine karşı duyarlı, paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı, her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, öğrenciler yetiştiren bir okul olmaktır.

Misyon: Biz öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; öğrencilerimize inanır, onlara güvenir ve gücümüzü sevgiden alırız.

Başarılar: Susuz´un en başarılı okulu olan Şehit Polis Anıl Kaan Aybek Ortaokulu genç ve dinamik kadrosuyla her yıl Fen Lisesi´ne, Sağlık Meslek Lisesi´ne, Anadolu Liselerine başarılı ve ahlaklı öğrenciler göndermektedir.

Saatler: 08:30 - 15:15
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis Bilgisi : 08.00 , 15.00 ve 17.00 de Kars´tan Susuz´a öğretmen servisleri mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Futsal,Badminton,Okçuluk,Wushu kung fu, Masa Tenisi Takımları kurulmuştur. Ayrıca Kafkas Halk Oyunları grubumuzda bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(474) 511 5042

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehitpolisanilkaanaybekortaokulu.meb.k12.tr

Adres - http//sehitpolisanilkaanaybekortaokulu.meb.k12.tr

Öğretmen :8
Öğrenci :93
Derslik :11
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim 08:30 - 15:15 / 11:45 - 12:45 Arası öğle yemeği Saati

Yerleşim Yeri - Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz yerleşkesi Kars ili Susuz ilçesi merkezinde bulunmaktadır. Etrafımızda komşu Kurumlarımız : Susuz Halk Eğitim Merkezi - İlçe milli Eğitim Müdürlüğü - Kaymakamlık - Susuz Anaokulu - Susuz Öğretmen Evi. Susuz nüfus bakımından 2400 nüfuslu olup küçük bir ilçedir.

Adres - http//sehitpolisanilkaanaybekortaokulu.meb.k12.tr

Ulaşım Ulaşım : Susuz - Kars arası ulaşımlar Kooparatif sayesinde saat başlarında servislerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. Kars´a 28 km uzaklıktadır. Kars´a en yakın ilçe konumundadır. Ardahan Yolu üzerinde bulunan ilçemiz Ardahan´a da 60 km uzaklıktadır.